Uw Skoda garage in Hoorn | Zwaag

Maak uw afspraakAad Steur uw Skoda garage in Zwaag! Bij Aad steur auto onderhoud kan je met bijna ieder voertuig terecht. Maar omdat Aad Steur in het verleden 10 jaar lang met de familie Schipper een Skoda dealerschap voerde, is Skoda en de aanverwante auto’s uit de VAG groep zoals Volkswagen, Seat en Audi sterk bij Aad Steur auto-onderhoud vertegenwoordigd. Veel klanten uit die tijd zijn met Aad Steur meegegaan met hun auto naar zijn garage in Zwaag, hun nieuwe “Skoda garage”. Voor Onderhoud op betaalbaar dealerniveau bent u bij Aad Steur auto onderhoud in Zwaag, Hoorn aan het goede adres. De technieken en ontwikkelingen uit de VAG groep zoals Skoda, Volkswagen, Seat en Audi volgen we nauw. En zijn daarom ook op de hoogte van de gangbare storingen en problemen. Ook voor de lastigere op te lossen storingen en reparaties bent u bij Aad Steur aan het juiste adres. We zijn met onze ervaring en kennis in staat om elk defect en storing op te lossen. Waar bij we gebruik maken van onze up-to-date merk specifieke testers en software. Daar heeft U als Skoda rijder natuurlijk het meeste profijt van.

Skoda voordelen

25 Jaar ervaring met Skoda

dealerschap gevoerd met Schipper

Persoonlijke benadering

Up to date

 
Bij aad Steur auto-onderhoud Kunt u een persoonlijke benadering verwachten. Wij kennen onze klant en de auto. En juist dit is wat onze nieuwe Skoda klanten al die tijd hebben gemist. Ze zijn blij dat ze eindelijk weer de persoonlijke benaderd krijgen zoals ze gewend waren. Wij hebben een aantrekkelijk werkplaatstarief en met onze merk specifieke testers en gereedschap zijn wij zeer vakkundig. U bent altijd van harte welkom voor een kennismaak gesprek in onze garage in Zwaag | Hoorn.
 

Zoekt u een goede betrouwbare garage in hoorn | Zwaag die uw Skoda kan onderhouden?

Maak een afspraak
Meer dan
+0
jaar ervaring
Meer dan
+0
tevreden VAG klanten

Bent u overtuigd?

Dus bent u op zoek naar een goede Skoda garage in Zwaag? En voelt u zich niet thuis bij een grote dealer in een glazen kasteel voor uw onderhoud? Dan bent u bij Aad Steur auto onderhoud aan het juiste adres! Uw “Skoda garage” in Hoorn | Zwaag en omstreken.

reparatie Bekijk onze video

beijk onze reparatie video om een beter beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.
Binnenkort kunt u hier een mooi filmpje verwachten over dit onderwerp. Houdt de site in de gaten

Mooi woorden van onze Klanten

Uitstekende garage. Betrouwbaar en eerlijk. Altijd in overleg met je wat er met je auto moet gebeuren. Wij zijn volgens mij al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij jou.

Marthy

Aad en Boyd hebben bij onze Skoda Yeti een versnellingsbakrevisie gedaan en de distributieketting vervangen. Helemaal top. De Yeti rijdt weer als nieuw. Vakwerk!

Jan

Uitstekende garage. Zeer snelle service. Aad en Boyd zijn zeer deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets even de tijd voor de klant. Hoor je een raar geluidje of moet er simpelweg een lampje vervangen worden dan wordt je direct even geholpen. Onze Opel Zafira B, Skoda Fabia en de Golf 4 van onze zoon zijn daarom al jaren naar onze volle tevredenheid in onderhoud voor een eerlijke prijs als ik het vergelijk en hoor van anderen.

Patrick

Na een afgekeurde APK bij een andere garage met een enorme hoeveel gevonden gebreken naar deze garage geweest. De offerte was al een stuk redelijker maar na het langsbrengen bleek een hoop van de eerder vastgestelde punten helemaal niet aan reparatie toe te zijn. Ontzettend eerlijk en fijn dat Steur garage mij hiervan op de hoogte stelde. Een vaste klant erbij! Wat een top service en super vriendelijke mensen!

Cosmo