Airco service

Maak uw afspraakHet uitvoeren van een aircoservice is van groot belang voor het goed laten functioneren van je airco systeem. De lucht die uit je ventilatieroosters komt is weer lekker koud en aangenaam. Wist u dat een goedwerkende airco zorgt voor een betere klimaat in de auto en je hierdoor een stuk alerter bent. Dit kan uiteindelijk meehelpen aan het voorkomen van een auto-ongeluk. Laat nu nog een airco service uitvoeren.

Ook in de winter airco service heel belangrijk

cool in de zomer

ontwasemen van je voorraam

Minder brandstofverbruik

Fris ruikende airco

 
Lekker cool in de zomer en snel ontwasemen van je ramen in de winter. Een airco zorgt er niet alleen voor dat je auto in de zomer lekker cool is. Maar ook in de winter is het heel belangrijk om voor een goed werkende airco te zorgen. De uitgeblazen aircolucht is namelijk droog, dit onterecht de vocht weer uit de buitenlucht, waardoor je ramen binnen no-time ontwasemd zijn
 

Zoekt u een goede betrouwbare garage in hoorn | Zwaag die de Airco service van uw auto kan uitvoeren?

Maak een afspraak
jaarlijks tot
0%
koudemiddel verlies
voer elke
0
jaar aircoservice uit
Doodt
+0%
van alle bacteriën en schimmels

Mijn airco werkt nog, moet deze dan ook service ondergaan?

Een goed werkend airco systeem verliest jaarlijks tot 10% van de hoeveelheid koudemiddel. Naarmate de airco zijn koudemiddel verliest zal de koelcapaciteit afnemen. En zal het langer duren voordat de auto afkoelt en de ramen ontwasemd zijn, met meer brandstofverbruik tot gevolg. Als de hoeveelheid flink is afgenomen kan dit zelfs schade brengen aan onderdelen van het aircosysteem, met hoge kosten als gevolg.

Mijn airco stinkt, wat kan ik doen?

Doordat een airco te maken heeft met condensvorming is dit een goede voedingsbron voor schimmels en bacteriën. Buiten dat je airco stinkt is het ook niet goed voor de gezondheid. Je kunt er luchtwegklachten van krijgen, maar ook keelpijn, benauwdheid of zelfs grieperig worden. Wij kunnen met behulp van ozon en/of vernevelapparaat de vieze geurtjes aanpakken. Onze ozon apparaat neutraliseert alle geuren, waarbij daarna een chemische verneveling plaatsvind om 99,9% van alle bacteriën in het aircosysteem te doden. Dit lijdt tot een optimale verwijdering van vieze geuren. Bent u opzoek naar een garage die een aircoservice kan uitvoeren in Hoorn | Zwaag? Dan bent u bij Aad Steur auto-onderhoud garage in Zwaag aan het juiste adres.

Bekijk Video

Airco Geur behandeling

  •  Verwijdert vetaanslag, stof en overig vuil van de aircoverdamper.
  • Verwijdert slechte geuren en nicotinereuk in het airconditioning systeem en voorkomt ze gedurende een lange periode.
  •  Neutraliseert microbiële contaminatie, schimmels en bacteriën in airconditioning systemen en verwijdert ze.
  • Kan allergische reacties voorkomen (niezen, hoesten, geïrriteerde ogen, keelpijn).
  • Door de zeer fijne verneveling met de Wynn’s Aircomatic® wordt een optimale verspreiding en werking op de verdamper verzekerd.
  • Geeft na de behandeling een aangename, frisse geur in de wagen.
  • De gebruikte oppervlakte actieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar volgens de test methode OECD 301 A-F.
  • De werkzaamheid van het product tegen bacteriën en schimmels werd getest volgens de normen: NEN-EN 13623; NEN-EN1040; NEN-EN 1275; NEN-EN 1276; NEN-EN 1650; NEN-EN 13697 (proper oppervlak en vuil oppervlak), op volgende micro-organismen: Legionella pneumophila (1); Pseudomonas aeruginosa (2); Escherichia coli (3); Staphylococcus aureus (4); Enterococcus hirae (5); Candida albicans (6); Aspergillusniger (7).
  • De werkzaamheid van het preparaat werd aangetoond met een contacttijd van maximaal 15 minuten, behalve voor NEN-EN 13697 (vuil oppervlak) waar de bactericide werking op (4) en (5) werd aangetoond na 60 min. contacttijd.
  • Testresultaten EN14476:2013 + A2:2019: Elimineert 99,99% van ingekapselde virussen binnen 15 minuten bij 20°C van gecontamineerde oppervlakken. Inclusief alle coronavirussen en SARS-CoV2 (COVID-19).

Mooi woorden van onze Klanten

Uitstekende garage. Betrouwbaar en eerlijk. Altijd in overleg met je wat er met je auto moet gebeuren. Wij zijn volgens mij al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij jou.

Marthy

Aad en Boyd hebben bij onze Skoda Yeti een versnellingsbakrevisie gedaan en de distributieketting vervangen. Helemaal top. De Yeti rijdt weer als nieuw. Vakwerk!

Jan

Uitstekende garage. Zeer snelle service. Aad en Boyd zijn zeer deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets even de tijd voor de klant. Hoor je een raar geluidje of moet er simpelweg een lampje vervangen worden dan wordt je direct even geholpen. Onze Opel Zafira B, Skoda Fabia en de Golf 4 van onze zoon zijn daarom al jaren naar onze volle tevredenheid in onderhoud voor een eerlijke prijs als ik het vergelijk en hoor van anderen.

Patrick

Na een afgekeurde APK bij een andere garage met een enorme hoeveel gevonden gebreken naar deze garage geweest. De offerte was al een stuk redelijker maar na het langsbrengen bleek een hoop van de eerder vastgestelde punten helemaal niet aan reparatie toe te zijn. Ontzettend eerlijk en fijn dat Steur garage mij hiervan op de hoogte stelde. Een vaste klant erbij! Wat een top service en super vriendelijke mensen!

Cosmo