Over Aad Steur auto-onderhoud

Maak uw afspraakWat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Aad Steur auto-onderhoud V.O.F de garage in Hoorn | Zwaag.
Kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, APK en diagnose werk aan u personenauto, bedrijfsauto en/of camper. Ook zijn wij in bezit van een aircomachine voor het uitvoeren van een aircoservice. Kunnen we uw auto uitlijnen met onze Hunter uitlijnmachine. En bezitten wij diverse uitleesapparatuur en een scope voor de meest complexe storingen.

Aad Steur

Aad steur

Aad Steur kan je het beste omschrijven als iemand van het type geen flauwekul en verkooppraatjes. Hij is recht door zee en vindt persoonlijk contact en een langdurige relatie met de klant erg belangrijk. Waarbij vertrouwen de basis vormt.
Reeds vanaf zijn jeugd is Aad Steur al met techniek en auto’s bezig. Hij is vanaf 1989 zelfstandig garagist op zowel universeel- als dealerniveau en kent het autovak als geen ander.

Hij werkte 12 jaar samen met de Familie Schipper in Wognum.
Waarmee hij 10 jaar lang het Skoda dealerschap voerde , alvorens hij in 2001 naar zwaag verhuisde. Zijn interesse ligt vooral bij de techniek en het onderhoud in al zijn facetten van personen en lichte bedrijfsauto’s , kampeerauto’s.

Aad Steur is een echte universeel en heeft geen voorkeur voor merk of leeftijd.
Hij is iemand die zijn bedrijf voert als een ouderwetse dorpsgaragist, met het daarbij behorende vertrouwen. Ook oefent hij vooral nog het ambachtelijke aspect van het vak uit. Hij is namelijk van mening dat veel zaken vaak nog kunnen worden gerepareerd, inplaats van het vernieuwen van complete componenten. Ook zijn er vaak hele goede alternatieven voor originele (dure) onderdelen. Of kiest hij voor gereviseerde en soms zelfs gebruikte onderdelen. Het hangt uiteraard ook erg af van de wens van de klant en de leeftijd van het voertuig.

Wanneer je bij Steur binnenkomt valt het gelijk op hoe netjes en schoon alles er uit ziet.
Je kunt er (bij wijze van spreken) van de vloer eten. En dat is ook tevens zijn manier van werken, doen en laten.
Tevreden klanten en kwaliteit van het werk staan voorop. Dit geldt ook voor de gebruikte onderdelen en niet te vergeten de moderne werkplaats en APK apparatuur. De meeste uitlees-, meet-, airco- en diagnose apparatuur is van Bosch en er zijn 3 hefbruggen/werkplekken. Aad volgt jaarlijks diverse trainingen en cursussen. En heeft natuurlijk de nodige contacten met andere bedrijven en vakgenoten, om alles aan te kunnen. Aad heeft er bewust voor gekozen om zijn bedrijf klein te houden. En zit niet op een dure A1 zichtlocatie met de daarbij behorende hoge vaste lasten. Toch zit hij zeer goed bereikbaar midden op het belangrijkste autobedrijventerrein van Hoorn.

eerlijke & betaalbare auto service

Beste materialen

Wij gebruiken uitsluitend A-merk of originele onderdelen van de beste kwaliteit. Mits anders gewenst.

Professionele apparatuur

Wij werken met professioneel gereedschap. En hebben de beschikking over diverse uitleesapparatuur, Hunter uitlijnapparaat en veel speciaal gereedschap.

Goed geschoold

Om te kunnen werken aan de snelgroeiende techniek. Volgen wij meerdere keren per jaar cursussen en hebben wij een nauwe samenwerking met specialisten.
Boyd Verwoerd

Boyd verwoerd

geboren in 1991 ik ben al vanaf jonge leeftijd actief en opgegroeid in de autotechniek. Sinds 2009 heb ik mijn plek gevonden bij Aad Steur auto-onderhoud in Zwaag. Eerst 2 dagen in de week als stageplek en uiteindelijk na tevredenheid volledig in dienst tot 2019… Want vanaf 2019 gaan Aad Steur en Boyd Verwoerd het garagebedrijf gezamenlijk voort zetten onder de naam: Aad Steur auto-onderhoud v.o.f..
Boyd Verwoerd is iemand die zich thuis voelt in de moderne technieken en kan goed met diagnose apparatuur overweg.
 
Mijn motivatie haal ik uit het oplossen van lastige storingen en het repareren van niet alledaagse werkzaamheden. Omdat wij een universeel garagebedrijf zijn en we zoveel diversiteit in de werkplaats hebben is geen enkel merk een probleem voor ons.  Voor elk merk hebben we hele goede testers en in uitzonderlijke gevallen eventueel een oscilloscoop. Mede hierdoor kunnen we alles op dealerniveau aan. Zowel Aad als ik volgen beide meerdere keren per jaar cursussen en opleidingen bij autoniveau. Zo blijven wij bij in de hard groeiende techniek van de auto. Dit vinden wij erg belangrijk

“WANT OOK OVER 10 JAAR WILLEN WIJ ONZE KLANTEN VAN DIENST KUNNEN ZIJN.”
 
Inmiddels voel ik me aardig thuis in de auto’s van de VAG-groep (Volkswagen, Audi, Seat en Skoda). Dit omdat de Volkswagen groep 20,3%  (bron) van de markt in handen heeft. Dit zien wij daarom ook uiteraard terug in onze garage in Zwaag/Hoorn. En daar komt bij kijken dat het vaak wel de auto’s zijn waaraan je vrij makkelijk kan sleutelen, en heel diep met diagnose apparatuur kan komen. We hebben daarom ook juist voor deze auto’s merk specifieke testers. Waarmee we kunnen uitlezen, inleren en coderen.
En juist omdat deze auto’s zoveel te vinden zijn in onze werkplaats. Zijn wij op de hoogte van de meest voorkomende storingen en problemen. En hoe we dit op een goede en betaalbare manier kunnen oplossen.


Inmiddels hebben Aad en ik als team al de nodige ervaringen in de meest voorkomende problemen. En hoe we dit het beste en op een juiste manier op kunnen lossen. We werken daarin heel goed samen en vullen elkaar perfect aan. Ook houdt ikzelf de veranderingen van de technieken nauw in de gaten. En hebben zowel Aad als ik veel connecties binnen de autobranche. Ik ga mij de aankomende tijd bezighouden met het volledig digitaliseren van de bedrijfsvoering. En het optimaliseren van de website met de daarbij behorende koppelingen met de werkplaats. Zo kunt u al de informatie van uw voertuig raadplegen en ben ik bezig om een offerte module te implanteren.