Grote onderhoudsbeurt

Maak uw afspraakBent u opzoek naar een betrouwbare vakkundig garagebedrijf die een grote onderhoudsbeurt in Hoorn | Zwaag kan uitvoeren aan uw auto? Wilt u het allerbeste voor uw auto en met een gerust gevoel de sleutel in het contact omdraaien? Of heeft u de auto niet zo lang, en is de onderhoudshistorie onbekend? Dan raden wij u aan om bij Aad Steur auto-onderhoud in Hoorn| Zwaag een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Wij kijken namelijk verder, Bij ons is uw auto in goede handen. Ons advies is om elke 30.000 kilometer of om het jaar een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Zo zorgt u ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan. En uw auto betrouwbaar blijft.

Waaruit bestaat een grote onderhoudsbeurt?

Motor olie verversen

Filters en bougie's vernieuwen

technische keuring

alle vloeistoffen controleren

 
Een grote onderhoudsbeurt bestaat bij ons uit het vervangen van de motorolie, oliefilter, luchtfilter, interieurfilter, bougie’s en de brandstoffilter. We smeren alle bewegende delen zoals de scharnierpunten van de deuren en de contact vlakken van de remmen. Tevens controleren we de algehele staat van de auto. Denk hierbij aan het: rem systeem, de banden, de koppeling of automaat, de distributieriem of distributieketting, we lezen het motormanagement systeem uit, controleren de accu, de verlichting, het vriespunt van de koelvloeistof, vochtgehalte van de remvloeistof en de hoeveelheid ander aanwezige vloeistoffen en waarbij nodig vullen we deze aan. En nog veel meer! Deze zijn allemaal in te zien in onze controle lijst.
 

Zoekt u een goede betrouwbare garage in hoorn | Zwaag die een grote onderhousbeurt van uw auto kan uitvoeren?

Maak een afspraak
Meer dan
+0
Auto's gerepareerd
Meer dan
+0
APK's uitgevoerd
meer dan
+0
tevreden klanten

Pechhulp Hoorn | Zwaag

Wij zijn er zeker van dat je met een grote onderhoudsbeurt de auto zodanig onderhoud dat de kans op pech flink wordt afgenomen. En daarom kunnen wij na het uitvoeren van onderhoud volgens fabrieks voorschriften voor een gereduceerde prijs mobiliteitsgarantie in heel Europa aanbieden voor slecht €34,95,-per jaar.

Wat kost een grote onderhoudsbeurt?

Het hangt van veel factoren af wat een grote onderhoudsbeurt kost. Weten wat een grote onderhoudsbeurt voor uw auto kost? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons op vragen of even bij onze garage in Zwaag | Hoorn langskomen.

reparatie Bekijk onze video

beijk onze reparatie video om een beter beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.
Binnenkort kunt u hier een mooi filmpje verwachten over dit onderwerp. Houdt de site in de gaten

Mooi woorden van onze Klanten

Uitstekende garage. Betrouwbaar en eerlijk. Altijd in overleg met je wat er met je auto moet gebeuren. Wij zijn volgens mij al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij jou.

Marthy

Aad en Boyd hebben bij onze Skoda Yeti een versnellingsbakrevisie gedaan en de distributieketting vervangen. Helemaal top. De Yeti rijdt weer als nieuw. Vakwerk!

Jan

Uitstekende garage. Zeer snelle service. Aad en Boyd zijn zeer deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets even de tijd voor de klant. Hoor je een raar geluidje of moet er simpelweg een lampje vervangen worden dan wordt je direct even geholpen. Onze Opel Zafira B, Skoda Fabia en de Golf 4 van onze zoon zijn daarom al jaren naar onze volle tevredenheid in onderhoud voor een eerlijke prijs als ik het vergelijk en hoor van anderen.

Patrick

Na een afgekeurde APK bij een andere garage met een enorme hoeveel gevonden gebreken naar deze garage geweest. De offerte was al een stuk redelijker maar na het langsbrengen bleek een hoop van de eerder vastgestelde punten helemaal niet aan reparatie toe te zijn. Ontzettend eerlijk en fijn dat Steur garage mij hiervan op de hoogte stelde. Een vaste klant erbij! Wat een top service en super vriendelijke mensen!

Cosmo