APK keuring in Hoorn | Zwaag

Maak uw afspraakAad Steur auto-onderhoud voert voor elke personenauto en bedrijfsvoertuigen tot 3500kg de APK keuring (algemen periodieke keuring) in Hoorn | Zwaag uit. Een APK keuring bestaat uit een technische keuring die aan de hand van een bepaalde leeftijd uitgevoerd moet worden. Bij de APK keuring letten we op heel veel punten bijvoorbeeld op de banden, remmen, verlichting, carrosserie en milieumetingen nog veel meer. Voor de complete keuringseisen wijzen wij u graag door naar de website van de RDW.

Wanneer moet mijn auto opnieuw gekeurd worden?

Benzine of elektrische auto

Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar

Diesel of gas eventueel icm elektrisch

Eerste APK na 3 jaar daarna elk jaar

Voertuigen ouder dan 30 jaar

Eens per 2 jaar

Voertuigen met een datum eerste toelating van voor 1960

Vrijgesteld van de APK
 
U hoeft niet te wachten tot de laatste moment dat de APK afloopt. U kunt uw auto namelijk al 2 maanden voor het aflopen van de APK al opnieuw aan bieden voor de APK keuring (algemen periodieke keuring). De huidige APK datum blijft dan staan inclusief de duur van de nieuwe APK. Je verliest hier dus niet die 2 maanden mee.
 

Zoekt u een goede betrouwbare garage in hoorn | Zwaag die de APK keuring van uw auto kan uitvoeren?

Maak een afspraak
Meer dan
+0
Auto's gerepareerd
Meer dan
+0
APK's uitgevoerd
meer dan
+0
tevreden klanten

De apk van mijn auto is verlopen, wat nu?

Wij adviseren iedereen om op tijd de auto te laten keuren. Helaas gebeurt het wel eens dat een APK verlopen is. U mag dan niet meer met de auto rijden. Wel mag u de auto tot 2 maanden na het aflopen van de APK gewoon buiten laten staan. Op de dag van keuren mag u dan wel eventjes een zo kort mogelijke route naar onze garage voor eenAPK in hoorn | Zwaag rijden

Mijn auto is afgekeurd wat nu?

U hoeft niet te wachten tot de laatste moment dat de APK afloopt.U kunt uw auto namelijk al 2 maanden voor het aflopen van de APK al opnieuw aanbieden voor de APK. De huidige APK datum blijft dan staan inclusief de duur van de nieuwe APK. Je verliest hier dus niet die 2 maanden mee.

reparatie Bekijk onze video

beijk onze reparatie video om een beter beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.
Binnenkort kunt u hier een mooi filmpje verwachten over dit onderwerp. Houdt de site in de gaten

Mooi woorden van onze Klanten

Uitstekende garage. Betrouwbaar en eerlijk. Altijd in overleg met je wat er met je auto moet gebeuren. Wij zijn volgens mij al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij jou.

Marthy

Aad en Boyd hebben bij onze Skoda Yeti een versnellingsbakrevisie gedaan en de distributieketting vervangen. Helemaal top. De Yeti rijdt weer als nieuw. Vakwerk!

Jan

Uitstekende garage. Zeer snelle service. Aad en Boyd zijn zeer deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets even de tijd voor de klant. Hoor je een raar geluidje of moet er simpelweg een lampje vervangen worden dan wordt je direct even geholpen. Onze Opel Zafira B, Skoda Fabia en de Golf 4 van onze zoon zijn daarom al jaren naar onze volle tevredenheid in onderhoud voor een eerlijke prijs als ik het vergelijk en hoor van anderen.

Patrick

Na een afgekeurde APK bij een andere garage met een enorme hoeveel gevonden gebreken naar deze garage geweest. De offerte was al een stuk redelijker maar na het langsbrengen bleek een hoop van de eerder vastgestelde punten helemaal niet aan reparatie toe te zijn. Ontzettend eerlijk en fijn dat Steur garage mij hiervan op de hoogte stelde. Een vaste klant erbij! Wat een top service en super vriendelijke mensen!

Cosmo