Kleine onderhoudsbeurt

Maak uw afspraakBent u opzoek naar een betrouwbaar en vakkundig garagebedrijf die een kleine onderhoudsbeurt in Hoorn | Zwaag kan uitvoeren aan uw auto? Dan raden wij u aan om bij Aad Steur auto-onderhoud de garage in Hoorn | Zwaag een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Ons advies is om elke 30.000 km of om het jaar om-en-om met een grote onderhoudsbeurt een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto te laten uitvoeren. Zo blijft u er zeker van dat u met een betrouwbare en veilige auto blijft rond rijden. U komt dan niet voor verassingen te staan. En eventuele gebreken blijven niet achter.

Waaruit bestaat een kleine onderhoudsbeurt?

Motorolie verversen

oliefilter vernieuwen

technische keuring

uitlezen motormanagement

 

Bij een kleine onderhoudsbeurt vervangen we de motorolie en oliefilter, wij adviseren ook om elk jaar het interieurfilter te vervangen.
Bij een kleine onderhoudsbeurt bekijken we de auto ook op diverse technische punten. Denk hierbij aan het: remsysteem, de banden, de koppeling of automaat, de distributieriem of distributieketting, controleren van de accu, de verlichting, en de hoeveelheid aanwezige vloeistoffen
en waarbij nodig vullen we deze aan.

 

Zoekt u een goede betrouwbare garage in hoorn | Zwaag die een kleine onderhoudsbeurt van uw auto kan uitvoeren?

Maak een afspraak
Meer dan
+0
Auto's gerepareerd
Meer dan
+0
APK's uitgevoerd
meer dan
+0
tevreden klanten

Ik rijd niet zoveel, is een onderhouds beurt dan wel nodig?

Zelfs als u maar heel weinig rijd is het des te meer belangrijker om de motorolie te laten vervangen. Door dat de vocht die in de lucht aanwezig is zich mengt met de motorolie kan dit bij weinig rijden niet verdampen. Hierdoor gaat de olie zich oxideren en worden additieven omgezet in zuren. Dit kan het metaal in de motor aantasten en de smerende werking sterk verminderen. Daarom raden wij u aan om eens per jaar de motorolie te laten vervangen, doe dit bijvoorbeeld in combinatie met een APK.
Wij bij Aad Steur auto-onderhoud garage in Hoorn | Zwaag helpen u graag verder.

Wat kost een Kleine onderhouds beurt?

Het hangt van veel factoren af wat een kleine onderhoudsbeurt kost.
Weten wat een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto kost?
U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen of even bij onze garage in Zwaag | Hoorn langskomen.

reparatie Bekijk onze video

beijk onze reparatie video om een beter beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.
Binnenkort kunt u hier een mooi filmpje verwachten over dit onderwerp. Houdt de site in de gaten

Mooi woorden van onze Klanten

Uitstekende garage. Betrouwbaar en eerlijk. Altijd in overleg met je wat er met je auto moet gebeuren. Wij zijn volgens mij al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij jou.

Marthy

Aad en Boyd hebben bij onze Skoda Yeti een versnellingsbakrevisie gedaan en de distributieketting vervangen. Helemaal top. De Yeti rijdt weer als nieuw. Vakwerk!

Jan

Uitstekende garage. Zeer snelle service. Aad en Boyd zijn zeer deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets even de tijd voor de klant. Hoor je een raar geluidje of moet er simpelweg een lampje vervangen worden dan wordt je direct even geholpen. Onze Opel Zafira B, Skoda Fabia en de Golf 4 van onze zoon zijn daarom al jaren naar onze volle tevredenheid in onderhoud voor een eerlijke prijs als ik het vergelijk en hoor van anderen.

Patrick

Na een afgekeurde APK bij een andere garage met een enorme hoeveel gevonden gebreken naar deze garage geweest. De offerte was al een stuk redelijker maar na het langsbrengen bleek een hoop van de eerder vastgestelde punten helemaal niet aan reparatie toe te zijn. Ontzettend eerlijk en fijn dat Steur garage mij hiervan op de hoogte stelde. Een vaste klant erbij! Wat een top service en super vriendelijke mensen!

Cosmo