Wij van Aad Steur auto-onderhoud zijn sinds kort autobandenpartner. Uw Autobandenpartner is expert op het gebied van banden- en velgenmontage. U krijgt advies op maat naar aanleiding van uw wensen, behoeftes en budget. Wij hebben toegang tot een ruim assortiment winter-, zomer- en all season banden en ook voor een set nieuwe velgen bent u bij uw Autobandenpartner bij het juiste adres. Verkrijgbaar in elke maat en in diverse prijsklassen. De monteurs van Autobandenpartner zijn bovendien goed opgeleid en dus kunt u ervan op aan dat montage met het nodige vakmanschap wordt uitgevoerd. Laat u gerust adviseren en neem contact op met ons.

wij monteren alle type banden

Zomerbanden

Een zomerband blijft in de zomer harder dan een winterband. Dit zorgt voor een kortere remweg en daarom zijn zomerbanden het best geschikt voor temperaturen boven de 7 graden Celsius.

winterbanden

Winterbanden hebben tussen het profiel in allemaal zigzaggende kleinere profielen. Dit samen met een ander rubbersamenstelling zorgt ervoor dat in winterse omstandigheden de sneeuw makkelijker tussen het profiel uit gaat. Dit zorgt in de winter voor een beter contact met het wegdek en kortere remafstand. In de zomer boven de 7 graden Celsius zullen de banden sneller sluiten en een minder gunstige wegcontact hebben dan een zomerband.

all-season banden

All-season banden zijn eigenlijk een mix van zomer- en winterbanden. In de winter presteren ze beter als een zomer, maar minder dan een winterband. En in de zomer presteren ze minder als een zomerband, maar beter als een winterband. Daarom zijn all-season banden een goed alternatief als je niet met de auto op wintersport of hete zomervakantie in het buitenland gaat. Rijd je meer dan 20.000 km per jaar? Dan raden wij toch een set winterbanden en zomerbanden aan.

Montage

Bij Aad Steur auto-onderhoud autogarage kunt u ook voor nieuwe banden in hoorn terecht. Met onze geavanceerde montage apparatuur kunnen we alle banden tot 24 inch aan. Sinds 2020 zijn wij ook autobandenpartner geworden, hierdoor weet u zeker dat u met een. Vertrouwde garagist te maken hebt met een ruim assortiment.

Zoekt u een goede betrouwbare garage in hoorn | Zwaag die de banden van uw auto kan vervangen?

Maak een afspraak
onze prijzen zijn voor
0%
Concurerend
Meer dan
+0
Banden per jaar
snel en een
0%
Betere service

Bestel uw Banden

"Gebruik voor het bestellen van banden een groter scherm."

reparatie Bekijk onze video

beijk onze reparatie video om een beter beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.
Binnenkort kunt u hier een mooi filmpje verwachten over dit onderwerp. Houdt de site in de gaten

Mooi woorden van onze Klanten

Uitstekende garage. Betrouwbaar en eerlijk. Altijd in overleg met je wat er met je auto moet gebeuren. Wij zijn volgens mij al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij jou.

Marthy

Aad en Boyd hebben bij onze Skoda Yeti een versnellingsbakrevisie gedaan en de distributieketting vervangen. Helemaal top. De Yeti rijdt weer als nieuw. Vakwerk!

Jan

Uitstekende garage. Zeer snelle service. Aad en Boyd zijn zeer deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets even de tijd voor de klant. Hoor je een raar geluidje of moet er simpelweg een lampje vervangen worden dan wordt je direct even geholpen. Onze Opel Zafira B, Skoda Fabia en de Golf 4 van onze zoon zijn daarom al jaren naar onze volle tevredenheid in onderhoud voor een eerlijke prijs als ik het vergelijk en hoor van anderen.

Patrick

Na een afgekeurde APK bij een andere garage met een enorme hoeveel gevonden gebreken naar deze garage geweest. De offerte was al een stuk redelijker maar na het langsbrengen bleek een hoop van de eerder vastgestelde punten helemaal niet aan reparatie toe te zijn. Ontzettend eerlijk en fijn dat Steur garage mij hiervan op de hoogte stelde. Een vaste klant erbij! Wat een top service en super vriendelijke mensen!

Cosmo